Meiltä monipuoliset pesupalvelut ja teollisuuspesut

Rannikon pesupalvelulla on pitkäaikainen kokemus erilaisista pesu- ja huuhtelutehtävistä ympäri Suomea ja olemme aina valmiita auttamaan.  

 

Etsitkö luotettavaa, tehokasta ja joustavaa tekijää hallipesuun, teollisuuspesuun, parkkipaikan pesuun tai muun suurkohteen pesuun? Me autamme! 

Erikoisalaamme ovat teollisuuden ja maanrakennusalan pesupalvelut.
Käytössämme on kattavia säiliöautoja, joilla hoidamme muun muassa viemäri- ja vesijohtoverkostojen huuhteluita sekä koeponnistuksia. Tehtäviämme on myös kesällä kenttien ja kasvien kastelu. 

Asiakaslähtöisyytemme sekä kattava 
kalustomme takaavat tehokkaan toteutuksen.

Päivystämme 24/7.

Kastelu, pölynsidonta ja sulatustyöt

Meiltä löytyvät kattavat ja tehokkaat kastelu- ja pölynsidontapalvelut niin isompaan kuin pienempäänkin urakkaan. Teemme myös sulatustöitä.

Työmaapölyjen kuriin saaminen on yleinen ongelma erilaisissa teollisuus- ja purkutöissä. Jotta pölystä ei aiheudu turvallisuus tai ympäristöhaittaa työmaalla, niin ne on syytä hoitaa poisOta yhteyttä ja hoidetaan yhdessä työmaapölyt kuriin! 

Teemme myös monenlaisia sulatustöitä, muun muassa kulkureittien ja putkistojen sulatuksia. Jos yrityksesi tarvitsee avaus- tai sulatustöitä, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.